Full Soma presents Bon Odori

J-Events staat voor evenementen met een Japans tintje. Dat kan concerten zijn met artiesten uit Japan, maar ook (Japan)festivals en (anime)conventies. Evenementen die vallen onder Japan, Jpop/rock, cosplay en manga & anime valt, kunnen hier geplaatst worden.

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Fran
Beheerder
Beheerder
Posts: 63409
Joined: Wed 29 Jul 2009, 21:00
Location: Omgeving Nederland
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 2
Contact:

Full Soma presents Bon Odori

Post by Fran » Tue 03 Jul 2018, 22:38

Full Soma heeft in eerder dit jaar een aantal evenementen georganiseerd in de PIP in Den Haag en breidt nu uit met een speciale Bon Odori in Sexyland in Amsterdam. Datum; 26 juli, prijs is 5 euro (inclusief Sexyland lidmaatschap). Locatie is te vinden op de NDSM Werf in Amsterdam Noord.

De muziek die er te horen zal zijn valt onder Electronic Music (House, Ambient), World Music, etc. Gast DJ's zijn Andre Agressi (PIP) en 7e (uit Japan/Los Angeles). Verdere DJ's zijn Nori, Jun en So Oishi.

Verder is er Japans eten te verkrijgen tijdens Bon Odori van onder andere sushi chef Takeshi Ito en Yoshi Bento, plus sake van Otemba Sake Project. Verder is er kunst te bekijken, kun je shoppen en is er voor de kids ook een ruimte om te relaxen.

Full Soma is een party serie georganiseerd door een crew bestaande uit Japanners die in Nederland wonen. Ze willen de Europese en Japanse dansmuziek scenes verbinden.

https://www.residentadvisor.net/events/1129695


Twitter last.fm ko-fi?
Image
Vragen en suggesties? Stuur mij een PM! Of drop het in (een nieuw onderwerp in) Forum Q&A.

Post Reply