Aanpassing 'Of the Month' per 1 januari 2011

Hier kan je informatie vinden over de vernieuwingen, regels en verzonden nieuwsbrieven van AVO!

Moderator: Fran

Post Reply
User avatar
Admin
Beheerder
Beheerder
Posts: 1821
Joined: Wed 29 Jul 2009, 18:41
Location: https://avo-forum.nl
Hoe vaak ben je naar Japan geweest?: 0
Contact:

Aanpassing 'Of the Month' per 1 januari 2011

Post by Admin » Wed 01 Dec 2010, 20:48

Per 1 januari zullen er enige aanpassingen op het forum komen. 1 van de aanpassingen is dat de 'Of the Month' driemaandelijks zal worden. Aan het begin van een kwartaal zal een poll aangemaakt worden met een groot aantal artiesten. Deze artiesten zullen divers zijn. Je krijgt ongeveer 3 maanden de tijd om te stemmen op je favoriete artiest (je mag in totaal 2 stemmen uitbrengen op 2 verschillende artiesten of bands). Hierdoor geven wij (AVO FORUM) de leden de kans om rustig te kunnen stemmen. De gekozen artiest/band zal dan voor 3 maanden bovenaan het forum te zien zijn in een vorm van een header.

In december 2010 zal voor de laatste keer een poll aangemaakt worden die voor 1 maand loopt. Gackt zal in deze maand de bovenkant van AVO opfleuren. Vanaf 1 januari zal er een nieuwe header te zien zijn.

We vragen aan jullie vooral te stemmen, want hiermee bepaal jij welke artiest of band bovenaan komt te staan in een header.

We hopen je hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Het beheer

Fran, Dj Robintje en Spitch TVB
de moderators Kaida en Lissylamoire


Admin, algemeen account.
Vergeet niet de regels door te nemen. We zoeken trouwens nog steeds naar moderators. Durf je het aan? Meld je dan nu aan!

Kijk ook even naar AVO blog: http://avo-blog.nl

Post Reply